Ik doe mee

Als ondernemer ben jij enorm belangrijk om de lokale samenleving sterker, socialer en mooier te maken. Op verschillende manieren kun je jouw maatschappelijke betrokkenheid tot uiting brengen en zo bijdragen aan een beter woon,-, werk- en leefklimaat. Van kleine tot grote bijdrages, alles is welkom en hard nodig.

Onderstaand vind je een aantal mogelijkheden die wij kunnen bieden. Zit er iets voor jou bij? Heb je een ander voorstel? Of wil je ons landelijk (65 Uitdagingen) steunen? Mail of bel ons dan voor het maken van een afspraak.

Doe jij al mee? Dan staat jouw logo er ongetwijfeld al bij en zijn we, mede namens de stichtingen en verenigingen, zeer dankbaar voor je steun.

Vriend van

Misschien ben je al een maatschappelijk betrokken ondernemer. Wellicht heb je bij ons zelfs al eens een match gemaakt. Kunnen we er een Speciale Vrienden Match van maken? De Groningse Uitdaging kan dan nog meer betekenen voor de omgeving en de omloopsnelheid van materialen en advies verder verhogen.

Sponsor

Dankzij onze sponsoren kunnen wij aansprekende activiteiten en waardevolle evenementen voor onze lokale samenleving organiseren en samen de stad Groningen nog mooier maken. Kunnen we jou uitdagen?

Founder

Onze stichting zou nergens zijn zonder onze founders: de grondleggers die zich al vanaf het begin inzetten en bedrijven die later instappen omdat ze de meerwaarde van de Uitdaging voor de lokale samenleving inzien en graag willen uitdragen.

Of jij nu een particulier bent of een MKB-er of een ZZPer, ook jij kunt jouw maatschappelijke betrokkenheid tonen. Wordt Vriend van de Uitdaging voor een klein bedrag en help jouw wijk, buren en dorp of stad nog mooier en fijner te maken.

Pin It on Pinterest

Share This