Partners

RABOBANK

Mensen en bedrijven realiseren de meeste impact met duurzame ontwikkeling als ze samen optrekken, een aandeel nemen in elkaar. Bij die verduurzaming wil de Rabobank klanten en hun omgeving versterken, met financiële diensten en toegang tot kennis en netwerken. We zijn actief in de gemeenschappen waarvan we onderdeel zijn, door mensen te verbinden en kennis te delen. 

PUIK

PUIK is een full service internetbedrijf. We zijn trots op onze Achterhoekse oorsprong en bouwen dagelijks aan nieuwe websites, webshops en webconcepten. We bouwen uitsluitend in WordPress en hosten en onderhouden alle websites zelf. Zo garanderen we snelheid, veiligheid en vindbaarheid.

GASTERRA

GasTerra heeft de drie bekende pijlers van maatschappelijk ondernemen People, Planet, Profit vertaald in Gas, Groen en Groningen. De keuze voor Groningen ligt voor de hand. We vinden het belangrijk om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de lokale samenleving waarvan we deel uitmaken. GasTerra is als founder verbonden aan vier Uitdagingen in de provincie Groningen.

TKP PENSIOEN

TKP is één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Die verantwoordelijkheid doet wat met ons. Maakt ons extra bewust van de rol die we hebben in de sector én in de samenleving. Onze expertise zetten we op meerdere manieren in. Wij zijn onder andere donor en actieve participant van de Groningse Uitdaging.

Pin It on Pinterest

Share This