De Uitdaging: Ondernemend Groningen Ontmoet

Op 19 mei 2016 van 17.00 – 20.00 uur organiseert de Groningse Uitdaging in samenwerking met MJD, De Uitdaging, een markt waarbij ondernemers de wensen van stichtingen en verenigingen kunnen realiseren. Wethouder Joost van Keulen opent De Uitdaging waarna een College Tour begint met Gerard Kemkers. Aansluitend is er onder het genot van een hapje en een drankje de uitdagingsmarkt, waarbij het de uitdaging is om een match te maken met de aanwezige stichtingen en verenigingen.

Stichtingen en verenigingen uit de gemeente Groningen met een maatschappelijke relevantie gaan tijdens dit event hun hulpvraag pitchen. Ter plaatse wordt de ondernemers uitgedaagd om met gesloten beurs deze stichtingen en verenigingen te helpen hun wens te realiseren. Zo maken we Groningen samen een stukje mooier en beter! Een voorbeeld van een dergelijke hulpvraag zou kunnen zijn dat een beginnende sportvereniging een nieuwe website op wil zetten, maar hier niet de kennis of middelen voor heeft.

Zoals gezegd zal Gerard Kemkers tijdens De Uitdaging als spreker aanwezig zijn, waarbij hij de toehoorders tijdens een College Tour meeneemt in de wereld van ondernemen en presteren in de huidige tijd. Een tijd waarin samenwerken en maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke rol spelen.

Pin It on Pinterest

Share This